Yrittäjien aamukahvit Kuusamo, Posio ja Taivalkoski: Kuka johtaa yritystäsi?

23.3.2023 07:30

Scandic Rukahovi

Tervetuloa yrittäjien aamukahveille verkostoitumaan, nauttimaan aamupalasta ja kuulemaan ajankohtaiset puheenvuorot johtamisteemaan liittyen.   

 

Kaikille avoimessa ja maksuttomassa yrittäjien aamukahvitilaisuudessa paneudutaan tällä kertaa johtajuuden ja johtamisen teemoihin. Tällä kertaa aamukahvit ovat yhteiset kaikille Kuusamon, Posion ja Taivalkosken yrittäjille sekä yritysten avainhenkilöille!

Toimintaympäristön jatkuva ja nopea muutostahti sekä monimutkaiset haasteet vaativat meitä muuttumaan. Haasteiden taklaaminen vaatii yhä useammin rakenteiden ja toimintatapojen uudistamista.

Aamupäivän tilaisuudessa kuulemme kahta huippupuhujaa ja saamme heiltä tietoa sekä käytännön ohjeita kestävän menestyksen ja huipputiimin rakentamiseen.

 

Ohjelma:

klo 7.30 Aamukahvit

klo 8.00 Tilaisuuden avaus

klo 8.15–8.45 "Kestävän menestyksen edellytyksiä organisaatioissa", Tero Sotamaa, väitöskirjatutkija Oulun yliopisto

Yritysten resilienssi ja kyky vastata nopeasti ja tehokkaasti kilpailuympäristön muutoksiin on välttämättömyys, joka muutostilanteessa usein erottaa menestyvät yritykset toisista. Muutoskyvykkyys ei kuitenkaan yksin takaa yritykselle kestävää menestystä. Millaisia kestävään ja menestyvään liiketoimintaan tarvittavia edellytyksiä teidän yrityksessänne on tunnistettu? 

Puheenvuorossaan Oulun yliopiston väitöskirjatutkija Tero Sotamaa luo lyhyen katsauksen kestävän menestyksen edellytyksiin muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

   Tero Sotamaa

klo 8.45–9.00 Tauko

klo 9.00–11.00 ”Oma johtajuuteni ja menestyvän tiimin rakentuminen”, Lasse Kukkonen, COO

Huippujääkiekkoilija, valmennusyrittäjä ja Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen nostaa puheenvuorossaan kuulijoiden pohdittavaksi, mitä tarkoittaa esimerkillä johtaminen, ja miksi se lähtee itsestä välittämisestä ja omasta arjen hallinnasta. Lisäksi hän avaa, kuinka kaikki tämä tavoitteena pystytään rakentamaan tiimi, missä yksilöt haluavat ja uskaltavat tehdä yhteistyötä epäitsekkäästi.

Lasse Kukkonen

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Naturpolis Oy, KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma-hanke ja Posion kunnan elinkeinotoimi.

logot-jb-5.png (21 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

23.3.2023 07:30

Päättyy:  

23.3.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Rukahovi

Rukankyläntie 15
93830 Kuusamo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet