BIO INNO-biotalousseminaari 1.9.2023

1.9.2023 08:00

Scandic Rukahovi, kokouskeskus

Tervetuloa mukaan BIO INNO-biotalousseminaariin 1.9.2023!

Tulevaisuuspainotteisessa seminaarissa on luvassa monipuolinen kattaus biotalouden uusista innovaatioista ja tulevaisuuden näkymistä. Tule verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaisista biotalouden aiheista, sekä tutustumaan messualueen antiin. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tutustu tarkempaan ohjelmaan:

Tilaisuuden ohjelma

Osallistujilla on mahdollisuus hyödyntää alennuskoodia majoittuessaan tapahtuman yhteydessä Scandic Rukahoviin*. (Alennuskoodi saatavilla ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä)

 

Oletko kiinnostunut tulemaan tapahtumaan näytteilleasettajaksi?

Tarjoamme yrityksille sekä yhdistyksille mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen näytteilleasettajaksi ilmaiseksi. Näytteilleasettajaksi voivat ilmoittautua kaikki biotalousalan toimijat, jotka hyödyntävät luonnosta saatavia uusiutuvia materiaaleja sekä kehittävät luonnonvaroihin liittyviä innovaatioita ja teknologioita. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan näytteilleasettajaksi ja esittelemään toimintaanne, pyydän olemaan yhteydessä sähköpostitse:

Ville Happonen, projektipäällikkö HIB-hanke
P. 040 974 0632
ville.happonen@naturpolis.fi

 

Tapahtuman järjestää Hiiliviisaan biotalouden innovaatioekosysteemi -hanke. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ja se järjestetään lähitapahtumana, etäosallistumismahdollisuutta ei ole.

 

* Koskee ainoastaan yhden yön majoittumista. Varaukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Huoneita voi varata tarjotulla koodilla hotellin varaustilanteen mukaan, hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus. 

hib-logot.jpg

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.9.2023 08:00

Päättyy:  

1.9.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Rukahovi, kokouskeskus

Rukankyläntie 15
93830 Kuusamo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

+358 40 860 8844

info@naturpolis.fi

Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo